A programsorozatról

Az Ifjúsági Természetjáró Napok (kezdetben Ifjúsági Természetjárás Napja) a természetszerető és a természetet még nem annyira szerető fiatalok számára jött létre. A kezdeményezés célja az, hogy a lehető legtöbb fiatalt kicsalogassunk a természetbe,
hogy megszerettessük velük a természetjárást, hogy olyan élményekhez juttassuk őket, amik miatt később maguknak, illetve ha eljön az idő, akkor a gyerekeiknek is szerveznek majd programokat a természetbe, a természet közelébe. Azt reméljük, hogy a kifejezetten a fiatalok számára tervezett pályázatok és programok segítségével közelebb kerülhetünk ehhez a célhoz.

Az Ifjúsági Természetjáró Napok idén 2018. június 9-10-én (szombat-vasárnap) lesznek. Terveink szerint ezen a hétvégén országszerte számos programmal várjuk majd a fiatalokat, illetve a tavasz folyamán is különféle programokkal szeretnénk közelebb vinni a fiatalokat a természethez.

A kilométergyűjtés és a szelfigyűjtés 2018. márciusában indul.

 

Az Ifjúsági Természetjáró Napok szórólapja innen letölthető. Ha van lehetőségük rá terjesztik ismerőseik körében a programok sikeressége érdekében, azt nagyon szépen köszönjük.