Harmadszor is gyűjtsd velünk a kilométereket!

Ez a Természetjáró Fiatalok Szövetségének harmadik kilométergyűjtő akciója.
Célunk, hogy

az eddigi rekordot megdöntve 2019. március 1. és október 31. között összegyűjtsünk minél több legyalogolt kilométert. Így a cél legalább 10322 kilométer összegyűjtése.

Ki segíthet a kilométergyűjtésben?
Bárki, aki kisebb vagy nagyobb társasággal gyalogtúrázni megy, és az ifinapok.tfsz.hu oldalon beküldi a megfelelő adatokat. Mivel a célunk az, hogy minél több fiatal túrázzon, ezért feltétel, hogy a társaságban legyen legalább egy 30 év alatti túrázó.
Mekkora távot kell megtenni?
Ezt teljes mértékben a társaságra bízzuk, nincs kötelező minimum és teljesíthető maximum sem. (Ha egy 50 fős társaság gyalogol 4 kilométert, az ugyanúgy számít, mintha egy 4 fős társaság gyalogolna 50 km-t.)
Mire van szükség a beküldéshez?
  • dátum
  • útvonal, táv
  • résztvevők száma, iskola/egyesület/a csoport fantázianeve
  • egy, a túrán készült csoportkép, amin látszik, hogy ki (kik) a 30 év alatti személy (személyek), illetve mindenki, aki részt vett a túrán
  • kapcsolattartó neve és email címe (az email címet nem tesszük közzé az oldalon)
  • Külön örülünk annak (és jutalmazzuk), ha a dátum is megjelenik a fényképen valamilyen kreatív módon (például egy tábla feltartásával, a porba írva vagy a kezetekkel formázva). A fantáziátokra bízzuk, hogy ennek kitalálását.
Honnan tudjuk, hogy hogy áll a gyűjtés?
Az ifinapok.tfsz.hu oldalon folyamatosan nyomon követhető, hogy hány kilométer kell még a cél eléréséhez. Ugyanitt láthatóak majd a beküldött adatok is. (Az email cím és a kapcsolattartó nevének kivételével az összes adat nyilvános lesz, tehát a csoportkép is.)
Miért gyűjtjük a kilométereket?
- Egyrészt azért, mert kíváncsiak vagyunk arra, hogy hány kilométert tudunk ilyen formán összegyűjteni, hogy mire vagyunk képesek, ha összefogunk. - Másrészt azért, mert szeretnénk, hogy minél több fiatal túrázzon, mozduljon ki a természetbe.
Díjazás:
A nemes célok megvalósítása mellett a díjazás sem maradhat el. Mini ajándékokat sorsolunk ki a gyűjtés résztvevői között. A sorsoláson minden, egy-egy csoport által beküldött 100 km újabb és újabb esélyt jelent. Emellett pedig a legkreatívabb dátummegjelenítők között is sorsolunk.